Mindfullness

Je herkent het allemaal wel ons modern leven is druk en hectisch , rustmomenten zijn schaars.Je hebt last van piekeren , slecht slapen , angst, stress, onzekerheid enz....Blijf hier dan niet alleen mee rond lopen.Er is echt wat aan te doen ! .

Mindfullness geeft je adempauze. Je leert op een bewuste manier aandacht te schenken aan wat er zich rondom jou afspeelt. Je geeft richting aan gedachte,

indrukken, en emoties. Focus op en geniet van het hier en nu ! Creëer een gelukkiger, vrijer en evenwichtiger bestaan.Zo voorkom je burn-outs en andere crisismomenten.

Positive mind. positive vibes. positive life.

In de praktijk krijg je :" aandacht oefeningen , ademhaling technieken en

lichte yoga houdingen vanuit je diepere bewustzijn, en meditatie oefeningen.

Je krijgt praktische handvatten en oefeningen zodat je het patroon daadwerkelijk kan veranderen.

Cursus 4  ochtenden van 10 uur tot 12 uur

Voor meer informatie en opgave mail ons

c.vdburg@cosme.nl


Over ons

Cosmé is de plaats waar je elke dag van de week welkom bent om te mogen ontspannen en tijd te nemen voor jezelf. Je op en top vrouw mag voelen, mentaal en lichamelijk fit te worden of te zijn. Of dit is om na een gezichtsbehandeling lekker met een vriendin te lunchen, een meditatie of yoga les mee te volgen het is bij Cosmé allemaal mogelijk. Cosmé is je landingsplaats , veilige haven als de wereld om je heen te snel gaat en jij liever even stil staat.