Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra (letterlijk vertaald: yoga slaap met bewustzijn) is een geleide meditatie en zorgt voor een diepe ontspanning op onderbewust niveau. Bij Yoga Nidra kom je in een staat tussen slapen en wakker zijn. Het ontspant fysieke, mentale en emotionele stress of onrust en het zorgt ervoor dat energietekorten worden aangevuld. Een uur Yoga Nidra staat gelijk aan ongeveer 4 uur slaap. Regelmatige beoefening zorgt voor meer balans in lichaam, emoties en gedachten en draagt bij aan meer rust, meer helderheid, een betere focus, een ontspannen gevoel, meer energie en een betere nachtrust. 


Probeer Yoga Nidra

Vraag het dan bij ons aan via c.vdburg@cosme.nl 


 

Over ons

Cosmé is de plaats waar je elke dag van de week welkom bent om te mogen ontspannen en tijd te nemen voor jezelf. Je op en top vrouw mag voelen, mentaal en lichamelijk fit te worden of te zijn. Of dit is om na een gezichtsbehandeling lekker met een vriendin te lunchen, een meditatie of yoga les mee te volgen het is bij Cosmé allemaal mogelijk. Cosmé is je landingsplaats , veilige haven als de wereld om je heen te snel gaat en jij liever even stil staat.

Door wie?
De Yin Yoga & Yoga Nidra bij Cosmé wordt gegeven door Ingrid Daemen. Zij werkt als Coach & Trainer voor Vitaliteit, Lifestyle & Yoga. Alle activiteiten die zij aanbiedt zijn gericht op het weer in balans komen of blijven. Balans op alle gebieden. Balans in hoofd, hart en lijf. 

Meer informatie over Ingrid en haar activiteiten kun je lezen op www.ingriddaemen.com